Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je persoonlijk geadviseerd worden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

KNB Reflectie Instrument

Als notarieel professional blijf je voortdurend leren om de juiste competenties, vaardigheden en kennis te ontwikkelen en te behouden. Door de veranderende rol van de notaris is dit des te belangrijker. Hierbij draait het om leren en ontwikkelen om relevant te blijven voor jouw klanten en voor (toekomstige) werknemers.

 

Een van de middelen die je kan gebruiken om te bepalen of dat je relevant bent, is het zogenaamde KNB Reflectie Instrument. Het KNB Reflectie Instrument, dat ontwikkeld is door de KNB in samenwerking met het bedrijf PSI Cubiks, is een online applicatie waarmee je voor jezelf kan vaststellen welke talenten je al hebt ontwikkeld en welke talenten er nog (meer) ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast geeft de uitslag inzicht in hoe je scoort op de competenties van de futureproof (kandidaat-)notaris. Het instrument helpt je in de ontwikkeling als futureprof.

 

Direct naar het KNB Reflectie Instrument

 

Notarisprofiel

 

Door het invullen van de vragenlijst binnen het KNB Reflectie Instrument vergelijk je jezelf met een speciaal opgesteld 'notarisprofiel'. Dit profiel bestaat uit 8 competenties die tot stand zijn gekomen op basis van input van (toegevoegd) notarissen en kandidaat-notarissen, cliënten en professionele stakeholders.

Het profiel van de futureprof (kandidaat-)notaris kent 8 competenties:

 

  • Probleemoplossend vermogen
  • Onafhankelijk adviseren
  • Oog voor detail
  • Interpersoonlijke sensitiviteit
  • Relaties ontwikkelen
  • Zelflerend vermogend
  • Proactief
  • Ontwikkelen en coachen van anderen

 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten. Als output ontvang je een rapport met daarin een helder inzicht in jouw sterke kanten en mogelijke verbeterpunten. Daarnaast zijn ontwikkeltips opgenomen. Het rapport geeft inzicht en kan je helpen bij zelfreflectie.


Meer informatie?

Bekijk de pagina met veel gestelde vragen voor meer informatie over het KNB Reflectie Instrument.

Ga direct naar veelgestelde vragen